Hyrbil Washington DC

Ytterligare förare gratis med din Washington DC biluthyrning

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i District of Columbia på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i District of Columbia är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

USA:s huvudstad Washington D.C. är ett fascinerande resmål. Området som i vardagligt tal kallas för "The District", är inte alls en självständig stat utan ett federaldistrikt som ligger på mark som grannstaterna Maryland och Virginia donerat. Det finns utmärkta transportnät i D.C. och många turister anländer till Washington Union Station eller Reagan Airport för att tillbringa några dagar i staden innan de ger sig ut för att utforska östkusten.

US Capitol building illuminated at night with Pennsylvania Avenue in foreground
159716648

Även i D.C. är biluthyrning ofta det bästa sättet att ta sig runt på eftersom sevärdheter som ser ut att ligga nära varandra på kartan i själva verket har stora avstånd mellan sig. Alamo har kontor vid både Union Station och Reagan Airport så att du snabbt kan påbörja din resa. Du kommer att upptäcka att hyrbil är det snabbaste sättet att ta sig runt på även i en storstaden som Washington D.C. Tack vare vår stabila kundservice, onlinebokning och våra incheckningsfaciliteter och specialerbjudanden blir bilhyrning ett bekvämt och billigt alternativ under din semester.

 

The National Mall är ett viktigt stopp på din resa eftersom består av en stor öppen park med utsikt över Vita husets som sträcker sig ända från Lincoln Memorial i ena änden till Capitolium i den andra. Åker du på våren så kanske du har turen att se körsbärsträden blomstra. Många krigsmonument och populära museum finns utspridda runt parken, så stanna till vid Smithsonian Institute och hämta en karta innan du bestämmer dig för vilket du ska besöka. National Air and Space Museum är alltid ett populärt val och det är även National Museum of Natural History. Om du tycker politik är intressant kan du gå på en rundtur i de tre ikoniska regeringshusen: Kapitolium, Vita huset och Högsta domstolen. Du kan även uppleva lite historia genom att göra kort resa bort från staden till Mount Vernon som var George Washingtons fastighet.

 

D.C. har dock även själv gott om kultur att bjuda på då du kan åka till allt från pittoreska och historiska Georgetown nere vid Potomac till Old Town Alexandria för att se lite kolonialarkitektur. Om du är intresserad av konst så är det Kennedy Center du ska besöka Med friheten som du får av att hyra bil i DC skulle du också kunna resa ut till Wolftrap Farm Park som har flera otroliga utomhuskonserter på sommaren. För en eftermiddag i lugn och ro är det Great Falls Park i Virginia som gäller.

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

 

Toppdestinationer för biluthyrning i USA