Hyrbil Iowa

Ytterligare förare gratis med din Iowa biluthyrning

Landsväg i Iowa

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Iowa på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Iowa är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Om du är golfentusiast, eller om du har några spirande golfare i familjen, så kan Iowa erbjuda en lite ovanligare semester som definitivt går utanför den inslagna vägen. Delstatens böljande landskap – som främst upptas av enorma växtodlingsgårdar – är perfekt för golfbanor och putting greener, och Iowas befolkning har verkligen utnyttjat denna egenskap hos sina marker och satt dem i arbete.

Iowa befolkas av vänliga människor som är intresserade av sina besökare, och du kommer att upptäcka att allt är väldigt prisvärt – du får inte bara valuta för pengarna, du får en löjligt stor summa för dem. Detta gäller oavsett om det är hemlagad comfort food, stora och bekväma hotellrum, eller en påse pommes frites.

Delstaten har också några hemligheter som nästan ingen känner till. Kommer du ihåg filmen Broarna i Madison County? Just det, Madison County ligger i Iowa. För att inte nämna den klassiska må-bra-filmen Field of Dreams, vars utomhusscener filmats i denna utbredda delstat.

Biluthyrning i Iowa

Eftersom Iowa är så lantligt, är kollektivtrafiken tveksam till den grad att den är meningslös för besökare. Det bästa alternativet är istället att skaffa dig en hyrbil, eftersom detta ger dig möjlighet att få en ordentlig känsla för delstaten. Vidderna, en himmel utan slut och en känsla av frihet när du åker längs vägarna; detta är väl ändå de saker som semestrar är gjorda av.

Om du letar efter ett par saker att göra som inte innebär att äta och dricka så finns det mer än du tror i Iowa. Få en smakbit av delstatens historia på Des Moines Art Centre, med dess imponerande byggnad och vackra konstsamlingar; kolla in de täckta broarna i det berömda Madison County, och om du verkligen vill jobba bort all den goda semestermaten, kanske du kan ägna en dag eller två till att utforska de mycket gamla cykelvägarna runt om i delstaten. Den goda nyheten där är att det verkligen inte är många backar, bara mjuka sluttningar upp och ner, och gott om utrymme.

Du kan lätt hyra bil på antingen Des Moines International Airport eller Cedar Rapids East Iowa Airport, och från den utgångspunkten och framåt ligger Iowa verkligen öppet för dig. Vägarna är väl underhållna, inte alltför trafikerade, och det är lättare att ta sig runt i städerna med bil än vad det är att använda kollektivtrafik, så det är ett bra val hur man än ser på det.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA