Hyrbil Montana

Ytterligare förare gratis med din Montana biluthyrning

Yellowstone nationalpark i Montana

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Montana på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Montana är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Montana är känt som "The Big Sky state" – De Stora Skyarnas Delstat – och det kunde inte stämma bättre. När du kör genom denna stora nordvästra delstat verkar himlen fortsätta för evigt när du korsar de vidöppna prärierna, dominerade av Klippiga Bergen långt borta i horisonten. Du kommer definitivt att behöva pålitlig biluthyrning och lyckligtvis står Alamo redo och väntar med ett brett utbud av fordon var du än du påbörjar din resa. Alamos hyrbilar finns tillgängliga från Bozeman International Airport, Billings Logan International Airport, Missoula International Airport, Great Falls International Airport, Helena Regional Airport och Missoula West Broadway. Med Alamos rättframma onlinebokning kommer du att se att upphämtning av din bil knappast kan bli enklare, och sedan är du redo att ta dig an vägarna.

Glacier Park

Glacier National Park täcker över en miljon hektar snötäckta berg och spektakulära glaciärsnidade dalar, glänsande sjöar, lummiga skogar och slingrande floder, alla bebodda av en otrolig mängd vilda djur. Du kan köra genom parken på utmanande Going-to-the-Sun Road, en brant och slingrande bergsväg som kommer att belöna dig med några av de bästa naturliga sevärdheterna du kommer att se i ditt liv. Vägen är en historisk milstolpe för ingenjörskonsten i sin egen rätt och åtta mil lång korsar den Logan Pass och erbjuder utsikt över den majestätiska Jacksonglaciären, bland många andra imponerande sevärdheter.

Beartooth Highway

Beartooth Highway, även känd som Beartooth All-American Road, är en 11 mil lång biltur längs Highway 212 från Red Lodge, genom Beartooth-bergen till ingången till Yellowstone Park vid Cooke City. Det anses vara den vackraste bilresan man kan göra i Amerika, och motorvägen vindlar genom höga bergskedjor längs gränsen mellan Montana och Wyoming och passerar lämpligt namngivna Hellroaring Plateau, lägret för sommarskidåkning och racing, och många utsiktsplatser och campingplatser.

Indianland

Montana är också rikt på de amerikanska indianernas traditioner och historia. Slagfält inkluderar Little Bighorn National Monument, precis utanför I-90 och en timmes körning öster om Billings, medan sammankomsten Crow Fair and Rodeo nära Hardin är den största sammankomsten för ursprungsbefolkningen i USA. Tolv stamfolk lever fortfarande i Montana, inklusive Blackfeet, Crow och Sioux så reservat är populära besöksmål. Särskilt att rekommendera är det vackra Blackfeet-reservatet, där du kan ta en guidad tur längs Blackfeet Trail och besöka det närbelägna bisonreservatet.

Montana är en stor delstat, full av grandiosa sevärdheter och förundran, och perfekt för bilsemester. Gör det mesta av din semester med Alamo, och njut av ditt livs resa under den stora himlen i väster.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA