Hyrbil Utah

Ytterligare förare gratis med din Utah biluthyrning

Väg i Utah

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Utah på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Utah är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Utah är ett populärt semestermål för sitt överflöd av naturliga underverk, däribland fem nationalparker och sju nationella monument. Staten är känd som ett centrum för skidåkning och snowboarding på vintern och för fjällvandring på sommaren, och är även hem till filmfestivalerna Sundance och River Rock. Det finns mycket att se och göra vare sig du är den robusta utomhustypen eller letar efter en mer avslappnad och lugn semester!

Salt Lake City

När du anländer i Utah på Salt Lake City International Airport bör ditt första steg vara att ordna en hyrbil. Detta kan göras i förväg med Alamos online-bokningssystem som gör att du kan plocka upp din bil snabbt och bekvämt. Salt Lake City har själv många sevärdheter, inklusive Salt Lake-templet, Mormon Tabernacle och Olympic Park. Bara en halv timmes bilresa från staden är Great Salt Lake själv som erbjuder spektakulära vyer och, på södra sidan, badstränder och en trevlig park.

Naturens Under

Ta Interstate 15 ut från Salt Lake City och följ I-70 vid Selina för att njuta av några otroliga vyer innan du byter av till Route 191 och kör ner till Moab, en resa som tar dig ungefär sex timmar. Moab är en utmärkt bas för att utforska de omgivande nationalparkerna, särskilt Arches National Park som är hem till 2,000 valv av natursten i ett ökenlandskap högt ovanför staden. Fortsätter du längs motorvägen från Arches kommer du till Canyonlands National Park, med den berömda Island in the Sky som liknas vid självaste Grand Canyon när det kommer till utsikt.

Alternativt kan du fortsätta rakt ner längs I-15 från Salt Lake City till den fantastiska Zion National Park. Den 17 km långa Sion-Mount Carmel Highway löper genom parken, slingrar sig upp för Pine Creek Canyon innan du passerar genom den släckta Zion Tunneln. Från samma korsning kan du också ge dig ut på Zion Canyon Scenic Drive som passerar landmärken i bergen som till exempel the Sentinel, the Three Patriarchs, the Mountain of the Sun, Red Arch Mountain, the Great White Throne och Angels Landing, innan du slutligen kommer fram till templet i Sinawava. Denna imponerande naturliga amfiteater leder vidare via en stig till den natursköna Zion Narrows ravinen.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA